Esküvői DJ

Hogyan is kezdődütt az én sztorim esküvői DJ-ként?

2010-ben volt egy DJ srác aki a saját esküvőjére készült és fogadott egy zenekart drága pénzért, hogy biztosítsák nekik és a násznépnek a jó hangulatot. De ekkor a srác már hosszú évek óta klubokban zenélt, de esküvőn még sohasem.

Gondolta elviszi a saját DJ pultját, és ha kedve támadna egy kicsit zenélni, egyszerűen beáll és örömzenél. De a tervei hamar meghíúsultak, hiszen a zenekar csődöt mondott. Hiába voltak a tökéletes studió felvételek amiket promóként kaptak, egyszerűen élőben nem tudták azt biztosítani, ami miatt szerződtették őket! De mivel az esküvő egy soha vissza nem térő alkalom az életükben, úgy döntött a vőlegény, hogy beáll a DJ pultba és megmutaja hogy minden a zenén múlik… 20 perc után megtörtént a csoda, és a násznép minden tagja táncolni kezdett fiataltól az idősebbig, és ez egészen reggel 6-ig tartott.

Vicces, de ez tényleg az én történetem... :)

Ekkor tudatosult bennem, hogy egy tapasztalt DJ mindent megold ha kell rögtönöz, és azonnal az izlésetekre szabja a bulit. Pontosan olyan tud lenni amilyennek szeretnétek, ha kell 10 percenként stílust vált, de fenn tartja a násznép figyelmét, és nem hagyja hogy a buli ellaposodjon! Ezek után ha valaki tudja, hogy mennyire fontos szerepe van a jó zenének egy esküvőn, az én vagyok. Remélem ajánló levélként megfelelő a történetem, de pár sorral lentebb találhattok véleményeket a tavalyi esküvői szezonból, hogyan is látták a párok.

Valamint készítettem pár minimixet is , hogy beletudjatok hallgatni, hogyan is képzelem én el a zenei blokkokat, egy eskövőn. Munkám során kizárólag profi hang-, fény- és dj technikai eszközökkel dolgozom, ami elengedhetetlen a minőségi szolgáltatáshoz. Ha felkeltettem érdeklődéseteket, a kapcsolat menüpontban minden további Infót megtaláltok.

Promo videó:

Mixek:

Esküvői alapcsomag:

Nálam az alapcsomagban is professzionális hang és fénytechnikai eszközök vannak, melyek a következőek:

  • 2db RCF 715A tipusú hangfal (700Watt RMS-130Db)
  • 2db König & Meyer Hangfalállvány
  • 1db Pioneer XDJ-RX Dj pult
  • 1db AKG WMS 40 Pro vezetéknélküli mikorofon
  • 1db Shure SM 58 vezetékes mikorofon
  • 1db Involight LED-ball (ütemre mozog)
  • 8db LED-pár lámpa (színezhető)

De természetesen ha álmaid esküvőjéhez nagyobb hang és fénytechnikát szeretnél, állunk rendelkezésedre hiszen minden teljesíthető.